Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Best bekeken recepten januari

3 februari 2015 - Author: Linda - 2 reacties

Aan het begin van een nieuwe maand, is het altijd leuk om even terug te kijken op de afgelopen maand. Ik moet zeggen dat ik heel blij werd van het zien van de statistieken!

Januari 2015

December is uiteraard de maand dat het grootste aantal mensen op zoek is naar recepten, maar in januari heb ik evenveel bezoekers gehad als in december. Heel fijn om te zien dat jullie mijn blog blijven bezoeken.

Vandaag wil ik de vijf best bekeken recepten van januari met jullie delen. Wellicht dat jullie hier, net als ik, weer nieuwe inspiratie uit kunnen halen.

Bladerdeegvlinders met pesto en rauwe ham1

 1. Bladerdeegvlinders met pesto en rauwe ham

Deze hapjes hebben bij ons al regelmatig op tafel gestaan. Ze zijn erg makkelijk te maken en ontzettend lekker. Blijkbaar bevallen ze jullie ook.

Jamcakejes9

 1. Jamcakjes

Toen ik deze cakejes maakte, vond ik het de hoogste tijd dat er weer een zoet recept op mijn blog kwam te staan. Zo te zien waren jullie het hiermee eens, want dit recept is goed bekeken.

Kaneelkoekjes09

 1. Kaneelkoekjes

En dat zoete recepten goed bevallen blijkt maar weer uit het feit dat er twee zoete recepten in deze top 5 staan. Dit is het enige recept in de top 5 wat niet deze maand gepubliceerd is. Leuk om te zien dat ook oudere recepten het nog zo goed doen.

Pasta-ovenschotel met spek, prei en kaas9

 1. Pasta-ovenschotel met kaas, spek en prei

Naar aanleiding van een discussie over mac ‘n’ cheese op de Facebookpagina voor foodbloggers moest ik verder experimenteren om mijn favoriete mac ‘n’ cheese recept te vinden. Het heeft niet meer zo veel te maken met de klassieke Amerikaanse schotel, vandaar dat ik het de naam mac ‘n’ cheese niet meer durf te geven, maar ik vind hem zo een stuk lekkerder.

Champignonroomsoep1

 1. Romige champignonsoep

Het allerbest bekeken recept deze maand, is mijn recept voor romige champignonsoep. Heel begrijpelijk! Het is de afgelopen maand echt weer geweest voor soep en deze soep was ontzettend lekker. Ik denk dat ik deze soep ook maar snel weer ga maken.

Ik vond het erg leuk om een keer terug te kijken op deze manier. Laat me weten wat jouw favoriete recept van de afgelopen maand is!

Categories: Persoonlijk - Tag: , , , ,

Discussion (2 reacties)

 1. by Marja
  Beantwoorden

  Mijn favoriet is absoluut de champignonsoep. De bladerdeeg hapjes met pesto zijn een goede tweede. Ik ben gek op pasto en alles waarvpesto in zit, maar voor soep kun je mij m’n bed uit halen.

  • by Linda
   Beantwoorden

   Dat was ook wel een van mijn favorieten. Hij was bijzonder goed gelukt!

Geef een reactie