Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Eetdagboek week 15

12 april 2015 - Author: Linda - Geen reacties

Deze wekelijkse dagboekjes blijven ontzettend leuk om te maken. Het geeft mij een kans om terug te kijken op de week. Bizar, dat vorige week zondag iedere keer weer als een eeuwigheid geleden voelt.

Eetdagboek Week 15

Met een extra vrije dag aan het begin van de week was de werkweek extra snel voorbij. Helaas ben ik alweer niet zo fit, ik heb een keelontsteking te pakken. Ik ben dan ook erg blij dat de zon weer wat meer schijnt!

Zondag

Zondag

Zondag eten we deze heerlijke snelle tomatenroomsoep met tortellini. Ik ben gek op tortellini in de soep en dit was weer een topcombinatie! Het recept deel ik binnenkort.

Maandag

Maandag hebben we lekker patatjes gegeten! Hier heb ik geen foto van. De kinderen waren er ook een dagje langer vanwege het lange weekend, dus dit keer sloten we het weekend op maandag af met patatjes.

Dinsdag

Dinsdag

De pasta die we op dinsdag aten had ontzettend lekker kunnen zijn. Courgette, garnalen, roomsausje. Klinkt perfect, toch? Helaas had ik niet in de gaten dat ik chilipoeder strooide in plaats van paprikapoeder, waardoor de pasta veel te pittig was geworden. Ik had er dan ook snel genoeg van. Maar de combinatie komt een keer in de herkansing!

Woensdag

Woensdag

Ik voelde me dinsdag al niet heel fit, maar woensdag had ik het echt te pakken. Ik haalde een blik kippensoep voor avondeten en at dit met een dekentje op de bank. Moet ook een keer kunnen.

Donderdag

Donderdag

Donderdag had ik een zware dag op werk. Er waren nogal wat stressklusjes. Aan het eind van de dag was ik dan ook helemaal op. Ik had al niet zo veel zin om te koken en vervolgens was Dennis ook al thuis toen ik thuis kwam. Nu is er onlangs een nieuw filiaal van New York Pizza geopend hier in de buurt, dus ze hadden een actie tweede pizza gratis. We hebben dus lekker pizza besteld! Mijn favorieten bij New York Pizza zijn de Rucola Geitenkaas pizza en de Barbecue Bacon Beef pizza.

Vrijdag

Vrijdag

Op vrijdag luid ik het weekend altijd graag in met junkfood. Daar hou ik nu eenmaal van. En voor het gemak vergeten we maar even dat we donderdag ook al junkfood aten. Ik maakte een broodje hamburger speciaal: kaas, ui, spek en een gebakken eitje. Heerlijk!

Zaterdag

Zaterdag

Ik moest nog nieuwe foto’s maken voor bij het artikel van de cola-kip. Zaterdag konden we op tijd eten zodat ik met licht kon fotograferen, dus dat was een mooie dag om de cola-kip opnieuw te maken. En hij smaakte nog steeds net zo lekker!

 

Categories: Persoonlijk

Geef een reactie