Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Eetdagboek Week 10

8 maart 2015 - Author: Linda - Geen reacties

Het is weer zondag, dus ik wil graag weer met jullie delen wat ik deze week gegeten heb. Aan het begin van de week had ik nog wat last van het restje griep/verkoudheid, maar inmiddels kan ik zeggen dat het zo goed als over is! Dat betekent dat eten, en daarom ook het eten maken, weer een stuk leuker is.

Collage

Vandaag zijn we heerlijk aan het genieten van het lekkere weer. De auto is weer gewassen en we hebben de galerij ook schoongemaakt. Nu alleen het balkon nog, maar dat willen we gelijk nog een beetje opknappen. De zon staat vanaf een uur of 11 de hele dag op ons balkon, dus dat wordt heerlijk genieten! Zodra ik dit artikel af heb, gaan we nog even lekker een rondje wandelen om zo veel mogelijk van het zonnetje mee te krijgen.

Waar ik trouwens ook heel blij mee ben, is dat het weer wat langer licht is. Dat betekent dat ik m’n avondeten bijna weer bij daglicht kan fotograferen. Omdat mijn vriend tot laat werkt, eten wij meestal wat later, dus het lukt nu nog niet helemaal, maar de tijd zit er wel weer aan te komen.

Zondag

Zondagavond hadden we een snackavond op de planning staan. Alleen hadden we de rest van de dag al zo veel gegeten, dat we niet zo heel veel trek hadden. Uiteindelijk is het dus alleen een borrelstokbroodje met pesto en mozzarella geworden en gebakken garnalen met een knapperig korstje. Deze waren wel erg lekker!

2015-03-01 19.31.53 2015-03-01 19.32.14

 

Maandag

Voor maandag had ik nog een restje vulling voor wraps in de vriezer staan. Het was een prutje van gehakt, bonen en tomatensaus. Normaal doe ik er ook nog paprika in, maar dat zat in deze niet. Ik heb er nog wat verse avocado bij gedaan en wat kaas. Lekker!

2015-03-02 19.22.45

Dinsdag

Dinsdag maakte ik weer eens een keer iets met quinoa. Dat eet ik tegenwoordig bijna nooit meer. Ik had dit keer quinoa gemaakt met wat gebakken champignons erdoor. Met een visje erbij was het een heerlijk maaltje!

2015-03-03 19.36.14

Woensdag

En toen was het weer tijd voor soep! We eten eigenlijk iedere week wel een keer soep, want ik ben gek op soep. Extra voordeel is dat Dennis de restjes mee kan nemen naar werk. Ideaal! Deze week was het preisoep. Bij de soep maakte ik een knoflookstokbrood met zelfgemaakte kruidenboter. Daar ben ik echt gek op.

Preisoep3

2015-03-04 20.17.53

Donderdag

Een tijdje geleden had ik al een keertje kip in cola gemaakt, toen m’n zusje kwam eten. Dat was erg lekker, maar ik was het weer een beetje vergeten. Donderdag maakte ik het eindelijk weer! Ik twijfel nog om het te publiceren, want de foto’s zijn helaas niet zo goed gelukt, maar het recept is eigenlijk te lekker om niet te delen! Ik denk er nog even over na. We aten de kip in cola met rijst.

2015-03-05 19.36.44

Vrijdag

Vrijdag waren Dennis z’n kinderen er, dus aten we pannenkoeken! Eigenlijk standaard op vrijdagavond als ze er zijn. Lekker!

Pannenkoeken2

Zaterdag

Gisteravond gingen we uit eten met de zus van Dennis en haar gezin. Dennis z’n kinderen waren er uiteraard ook nog steeds. We gingen naar Kapitein Haak in Leidschendam, een kinderrestaurant. Het was echt super leuk! De kinderen hebben genoten. Ze hebben heerlijk gegeten en gespeeld, dat was heel goed georganiseerd. De kinderen waren erg enthousiast. Zelf was ik ook erg enthousiast, de kaart was niet heel bijzonder, maar het vlees was erg goed en alles smaakte prima! Het restaurant was erg goed uitgezocht Nathalie! Dat is er eentje om te onthouden!

2015-03-08 13.28.53

Categories: Persoonlijk

Geef een reactie