Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Eetdagboek Week 11

15 maart 2015 - Author: Linda - Geen reacties

Ik vind het iedereen zondag weer ontzettend leuk om terug te kijken op de afgelopen week. Wat hebben we lekker gegeten deze week! Het voelt wel wat vreemd, want hoewel de week voorbij was voordat ik het wist, voelt afgelopen zondag als een eeuwigheid geleden.

Eetdagboek week 11

Misschien heeft dat ook wel te maken met het feit dat het weer zo is omgeslagen sinds gisteren. Na een heerlijk zonnige week, is dit hele weekend al koud en grijs. Jammer, maar hopelijk hebben we nog genoeg zonnige dagen voor de boeg dit jaar!

Ik neem jullie mee in mijn terugblik op afgelopen week.

Zondag

Nadat we afgelopen zondag heerlijk hebben gewandeld om zoveel mogelijk van de zon mee te krijgen, heeft Dennis het avondeten gemaakt. Echt super lief! Hij maakte mijn ontbijttosti. Die kan dus ook prima als avondeten!

Ontbijttosti2

Maandag

Maandag was het weer eens tijd voor sushisalade. Door het lekkere weer van afgelopen weekend, heb ik weer helemaal zin in zomerse salades. De restjes heeft Dennis dinsdag gegeten voor lunch. Ideaal!

Sushisalade1

Dinsdag

Helaas hadden we dinsdag een beetje een baaldag. We hadden ook wat slecht nieuws gekregen die dag en soms heb je gewoon van die dagen dat je niet helemaal lekker in je vel zit. Wat werkt er dan beter dan pasta met flink wat kaas en een romige saus? Ik heb een heerlijke tortellini ovenschotel gemaakt, die iets ongezonder uitgevallen was dan de bedoeling was. Het was echt ontzettend lekker! Na het eten zijn we even op de koffie geweest bij mijn ouders, mede omdat m’n moeder die avond op vakantie zou gaan, en toen was de dag alweer heel wat beter.

2015-03-09 18.40.29

Woensdag

Ondanks het lekkere weer, had ik ontzettend veel zin om weer eens andijviestamppot te eten. Lekker met jus en een speklapje. Heerlijk!

2015-03-11 19.17.25

Donderdag

Ik probeer nog steeds om de vriezer leeg te krijgen, zodat ik hem een keer kan ontdooien. Er lag nog aardig wat bladerdeeg in de vriezer en wat geitenkaas in de koelkast, ideaal om een lekkere plaattaart mee te maken. Deze was erg goed gelukt!

2015-03-12 20.07.10

Vrijdag

Vrijdag sloten we de week goed af met pitabroodjes met shoarma!

2015-03-13 19.37.50

Zaterdag

Aangezien mijn moeder op vakantie is, kwam mijn vader gezellig een avondje bij ons eten. Ik serveerde varkensvlees ongeveer zoals mijn gevulde kipfilet. Ook erg lekker, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de kipfilet. Erbij serveerde ik gnocchi met pesto en crème fraiche, dat beviel wel erg goed!

2015-03-14 19.37.00

Dat was een prima weekje! Komende week ga ik weer verder met het uitruimen van de vriezer, dus er staat sowieso nog iets met bladerdeeg op de planning. Verder ligt er nog wat gehakt in de vriezer, maar dan ben ik er eindelijk een beetje doorheen. Ik ben benieuwd hoe het er aan het eind van de week voor staat!

 

 

 

Categories: Persoonlijk

Geef een reactie