Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Eetdagboek Week 16

19 april 2015 - Author: Linda - Geen reacties

Deze week vond ik het tijd om weer wat gezonder te eten. Dat is goed gelukt! Uiteraard ging het in het weekend weer wat minder. Als de kinderen er zijn eten we graag de dingen die zij lekker vinden, wat dus meestal resulteert in pannenkoeken, patat of brood met ei.

Eetdagboek Week 16

Om het nog gekker te maken: ik ga deze week ook weer beginnen met hardlopen! Wie doet er met mij mee? We hebben nog ongeveer negen weken tot de zomer begint en voor die tijd wil ik een klein beetje fitter worden. Ik ga mezelf iedere week een nieuwe uitdaging geven. Morgen komt hier het eerste artikel over online.

Over tot de orde van de dag: dit stond er de afgelopen week op tafel.

Zondag

Zondag

Het voelt alweer heel lang geleden, maar vorige week aten we deze heerlijke quiche met zalm, feta en courgette. Ik heb deze quiche eerder gemaakt met alleen zalm en feta, maar toen miste ik wat groente erin. De courgette maakt het helemaal af! Je kunt dit recept dus op de blog verwachten.

Maandag

Maandag

Dit recept heb je al langs zien komen, want ik kon niet anders dan dit briljante recept zo snel mogelijk delen. Gezonde Turkse pizza!

Dinsdag

Dinsdag

Een vrij eenvoudig pastagerechtje dinsdag. Pasta met pesto, kip en alles wat me daar lekker bij leek. Ideaal en super lekker!

Woensdag

Woensdag

Woensdag was het heerlijk weer, dus na werk heb ik eerst een uurtje in het zonnetje gezeten op mijn balkon voordat ik aan het eten begon. Bij zulk heerlijk weer past een lekkere salade, dus ik maakte weer eens sushisalade. Dit keer maakte ik er krokante garnalen bij. Ook erg lekker!

Donderdag

Donderdag

Dit is een van de meest uitdagende gerechten die ik ooit gemaakt heb, geloof ik. Donderdag maakte ik foe yong hai, volledig zonder pakjes en zakjes. Ik kookte met vier pannen tegelijk en dat doe ik niet vaak. Het meest spannend was natuurlijk de saus. Deze is heel goed gelukt! Ik wil het recept graag met jullie delen, maar ik wil eerst even uitdenken hoe ik het eenvoudiger kan maken. Want met vier pannen tegelijk koken is niets na een drukke dag.

Vrijdag

Vrijdag aten we een boterhammetje als avondeten. Ook wel eens lekker makkelijk. Maar ik kan niet zonder ‘warm’ eten, dus daarna is wel de frituurpan aan gegaan voor een portie bitterballen. Moet kunnen.

Zaterdag

Het was alweer lang geleden, maar zaterdag heb ik eindelijk weer eens zelf pizza gemaakt. Het leek me leuk om dat eens samen met de kinderen te maken. Zij vonden dat ook erg leuk. De jongste zei van tevoren ‘ik lust geen zelfgemaakte pizza, alleen gekochte’, maar hij heeft zitten smullen!

Categories: Persoonlijk

Geef een reactie