Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Eetdagboek Week 21

24 mei 2015 - Author: Linda - Geen reacties

Wat heeft deze week voor m’n gevoel lang geduurd. Het was weer even wennen om vijf dagen achter elkaar te moeten werken. Gelukkig had ik het vooruitzicht op een lang weekend.

Helaas, na deze week zijn de vrije dagen weer voorbij. Dat wordt weer gewoon doorwerken tot de zomervakantie. Begrijp met niet verkeerd, ik vind mijn werk heel leuk, maar als ik heel eerlijk ben, vind ik het nog leuker om tijd door te brengen met m’n vriend, zijn kinderen en onze familie. Laten we hopen op veel zon de komende periode, dat maakt alles leuker.     Eetdagboek Week 21

Zondag

2015-05-24 07.26.59.png

De week begon alweer goed, ik hoefde niet zelf te koken. We waren uitgenodigd bij mijn ouders, om moederdag in te halen. Op moederdag moest mijn moeder studeren, maar nu had ze tijd voor een gezellig etentje. We aten bruschetta met allerlei lekkers. We hebben genoten!

Maandag

2015-05-18 19.22.43

Maandag aten we deze heeeeerlijke gnocchi met gehakt, roomsaus en sperziebonen. Ik ga dit recept binnenkort met jullie delen. Dit is echt comfort food ten top!

Dinsdag

2015-05-19 20.06.05

We hebben een goede week gehad met echt alleen maar lekker eten. Dinsdag aten we lasagne. Je ziet op de foto wel dat hij te nat is gebleven, maar dat deed niet af aan de smaak.

Woensdag

Woensdag vroeg ik aan Dennis wat hij wilde eten, want ik had echt totaal geen inspiratie. Zijn antwoord is dan standaard ‘maakt me niet uit, iets makkelijks’. Maar uiteindelijk kwam hij toch met het idee om soep te eten. Ik maakte preisoep met tortellini, maar ik vergat een foto te maken.

Donderdag

We aten donderdag echt supersuper lekker. Helaas vergat ik helemaal om een foto te maken. Jammer, want het was absoluut een recept om met jullie te delen! We aten wraps met kip en paprika en guacamole. Mijn recept voor guacamole staat al wel online!

Vrijdag

2015-05-22 20.13.09

Vrijdag aten we sushiiii! Het was alweer lang geleden. Toch vind ik sushi in een restaurant lekkerder dan sushi bestellen. Volgende keer toch maar weer uit eten als ik een sushi-craving heb. Het was trouwens wel lekker hoor!

Zaterdag

2015-05-23 18.59.04

En dan komen we alweer bij de laatste dag van de week! M’n zusje kwam eten, dus ik besloot mijn gevulde kipfilet te maken. Daar zijn Dennis en zij allebei gek op. Ik maakt er gnocchi bij (ja, alweer) met wat crème fraiche en pesto. Top maaltijd!

Categories: Persoonlijk

Geef een reactie