Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Eetdagboek Week 22

31 mei 2015 - Author: Linda - 2 reacties

Wat gaat de tijd toch hard. Alle feestdagen zijn weer achter de rug en daarmee zitten we ook al bijna op de helft van 2015! Helaas vergeet het weer nog even dat het allang lente is, maar ik heb gehoord dat er tropisch weer wordt verwacht volgend weekend! Ik hoop maar dat dat waar is.

      Eetdagboek Week 22

Op werk was het weer lekker hectisch de afgelopen week. Zo gaat het altijd rond de maandwisseling en met die extra vrije dagen tussendoor is het nog erger. Tegen het einde van de week wordt het dan altijd wel weer prettig om wat makkelijker te eten. Zo ook deze week.

Zondag

2015-05-24 18.52.36

2015-05-24 18.54.51

Zoals iedere week voelt de afgelopen zondag ontzettend lang geleden. Afgelopen zondag heb ik wat recepten uitgeprobeerd: knoflooksoep en pestobroodjes. Het was allebei superlekker! De pestbroodjes staan al klaar om gepubliceerd te worden, de knoflooksoep maak ik binnenkort opnieuw om hem te finetunen.

Maandag

Op tweede Pinksterdag hebben wij ieder jaar een familiebarbecue. Superleuk om weer wat familieleden te zien, ook omdat er toch redelijk wat familieleden verder weg wonen. Helaas wordt het steeds lastiger om de hele familie bij elkaar te krijgen, ook omdat de familie steeds groter wordt natuurlijk, maar het blijft erg gezellig met de mensen die wel komen!

Dinsdag

Wat ik dinsdag gegeten heb? Ik heb geen flauw idee. Ik heb geen foto gemaakt in ieder geval.

Woensdag

2015-05-27 19.20.57

Woensdag heb ik weer een nieuw recept met asperges uitgeprobeerd. Penne met asperges en zalm. Heerlijk! Ik zal dit recept snel met jullie delen, voordat het aspergeseizoen weer over is.

Donderdag

2015-05-28 19.31.31

2015-05-28 19.32.14

Voor donderdag stond aspergesoep op het menu van de restjes van woensdag. Ik maakte dit keer een gevulde aspergesoep met ham en ei. Ik hoorde woensdag echter dat het donderdag Hamburgerdag was. Ik kon het dus niet nalaten om er een hamburger bij te eten. Ze verkopen dit sinds kort bij Hoogvliet en ik vind het echt briljant: een pitaburger. Een pitabroodje, met daarop een hamburger met kaas. Er zitten ook uitjes op. Beetje mayo en curry en het is helemaal af!

Vrijdag

2015-05-29 20.00.03

Vrijdag waren de kinderen er weer! Ze hadden een feest op school, daar zijn we tot over zevenen gebleven. Op de terugweg zijn we langs de snackbar gereden en we hebben lekker genoten van patatjes op de bank. We keken ondertussen de film van Snuf de hond in oorlogstijd. Leuke film!

Zaterdag

Nadat het vrijdag al behoorlijk laat was geworden, was het zaterdag nog later! Er kwam een nichtje logeren en ze lagen met z’n allen op een luchtbed in de woonkamer, dus dat was tot laat op de avond dikke pret natuurlijk. De zus van Dennis en haar man en kinderen kwamen eten en we aten pizzaaaaa! De kinderen aten poffertjes. Iedereen blij.

Categories: Persoonlijk

Discussion (2 reacties)

  1. by Nathalie
    Beantwoorden

    En of dat we blij waren hahaha pizza’s waren alle 3 overheerlijk

Geef een reactie