Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Eetdagboek Week 23

7 juni 2015 - Author: Linda - Geen reacties

Wat ben ik blij dat het inderdaad lekker weer is geworden! Van de tropische temperaturen van afgelopen vrijdag heb ik helaas niet kunnen genieten, want tegen de tijd dat ik uit werk kwam regende het alweer. Gelukkig was het weer gister helemaal top en vandaag ook weer!

Eetdagboek Week 23

Gister ben ik de dag begonnen met een heerlijk rondje hardlopen in het ochtendzonnetje. Het was op de vroege ochtend al behoorlijk warm. Op en top genieten! Helaas kunnen we op ons balkon niet echt makkelijk zitten. Daar is het balkon te ondiep voor. Met dit soort weer mis ik dat wel!

Vanmiddag gaan we hopelijk naar Taste of Amsterdam. Ideaal natuurlijk met dit heerlijke weer. Ik ben heel benieuwd, ik ben nog nooit bij iets dergelijks geweest.

Zondag

Vorige week zondag aten we patatjes. Ja, alweer. We moesten het logeerweekend natuurlijk wel goed afsluiten!

Maandag
maandag

 

Maandag aten we deze heerlijke pasta met geitenkaas en spek, die ik al eerder met jullie deelde. Dennis zei vorige week dat hij hier weer eens zin in had, dus deze moest snel op tafel komen!

Dinsdag

dinsdag - 1

Dinsdag kookte ik voor de foodblogswap van mei. Inderdaad, een paar dagen te laat. Ik kookte shakshuka van ongewoonlekker.com en dat beviel erg goed! Dit komt vaker op tafel.

Woensdag

woensdag

Junkfood halverwege de week moet ook een keer kunnen. We hadden nog een paar pitaburgers in de koelkast staan die echt op moesten. Ik had ze wel verdiend na mijn rondje rennen woensdag, want ik rende echt SUPER snel!

Donderdag

donderdag - 1

Nu heb ik deze week elke dag lekker gegeten, maar ik denk dat dit wel een van de toppers was. Wraps met knapperige kip (kip in panko), sla en honing-mosterdsaus. Heerlijk!

Vrijdag

Vrijdag ben ik vergeten een foto te maken. We aten slecht, zoals iedere vrijdag. Deze vrijdag waren het pitabroodjes met kipshoarma. We hebben ervan genoten, maar we zaten nog lang niet vol. ’s Avonds hebben we nog ovenkroketten van Mora gegeten. Die waren ook prima te doen.

Zaterdag

zaterdag

 

zaterdag2

Gisteravond kwamen mijn zusje en twee collega’s van Dennis eten. Het was heel gezellig! Ik besloot het mezelf makkelijk te maken, we aten vis, salade en patat. Normaal had ik er in plaats van patat iets anders bij geserveerd, maar een van de collega’s van Dennis is een vrij moeilijke eter. En ach, patat is ook lekker!

 

 

Categories: Persoonlijk

Geef een reactie