Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Eetdagboek Week 24

15 juni 2015 - Author: Linda - Geen reacties

Een dagje later dan normaal, maar het weekend is zo druk geweest dat ik er gewoon niet aan toe ben gekomen om mijn eetdagboekje te typen. Vandaag dus alsnog!

Eetdagboek Week 24

Zondag

zondag zondag2

Vorige week zondag waren Dennis en ik naar Taste of Amsterdam. Het was heerlijk weer en we hebben heerlijk genoten van de wijntjes en de gerechtjes die we hebben geproefd. We vonden het wel erg druk trouwens. We aten onder anderen de flammkuchen (superdun en knapperig, heel lekker!) en de tosti die je hier ziet, maar we hebben ook biefstuk gegeten bij Loetje, lekkere rustieke frietjes en een heerlijk broodje pulled pork.

Maandag

maandag

 

Maandag kookte ik met restjes. Ik had nog een restje lasagnevellen, gehakt, ricotta, tomatensaus en kaas. Samen met een zak spinazie en een bak champignons maakte ik hier een heerlijke lasagne van. Ik vergat alleen een foto te maken, dus maakte Dennis dinsdagmiddag een foto toen hij de restjes at voor lunch.

Dinsdag

dinsdag - 1

 

Omdat het wat zonniger werd, kreeg ik gelijk weer zin in salades. Met nog wat restjes uit de koelkast (de spinazie die over was van maandag, een restje geitenkaas, zongedroogde tomaatjes) en de kast (pijnboompitjes) maakte ik deze heerlijke salade. Het enige wat ik erbij heb moeten kopen, was een courgette en een stokbroodje.

Woensdag

donderdag - 1

 

Jumjumjumjum donderdag aten we zo ontzettend lekker. We aten wraps. Ik had ze gevuld met kip, paprika en ui, gekruid met onder anderen paprikapoeder, korianderpoeder en komijnpoeder. Daarop een plakje kaas en erop een lekkere klodder guacamole. Heerlijk!

Donderdag

Het werd donderdag weer eens tijd om lui te doen. Er was een actie bij New York Pizza, dus we bestelden weer eens pizza. Wij zijn gek op de barbecue bacon beef pizza. Ik krijg er nu gelijk weer trek in!

Vrijdag

Vrijdag is normaal pannenkoekendag, maar ik had echt geen zin om boven die hete pan te hangen met die hitte. Ik kocht lekker een zak poffertjes die ik heb opgewarmd in de magnetron.

Zaterdag

Zaterdag kwamen Dennis z’n ouders eten. We aten kipshoarma en patatjes. We zijn nu bijna door de kipshoarma. Overigen maakt de autocorrectie van mijn laptop (of van WordPress denk ik) van kipshoarma iedere keer kopshoarma. Haha, ik word er echt gek van.

 

Categories: Persoonlijk

Geef een reactie