Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Eetdagboek Week 25

21 juni 2015 - Author: Linda - Geen reacties

Er zit gewoon alweer een weekend op. Vandaag was de langste dag van het jaar, maar helaas laat de zomer nog even op zich wachten. Nu lijkt het alsof ik alleen maar over het weer kan praten de laatste tijd, maar ik ben het gewoon heel erg zat. Alles is leuker als het mooi weer is, ook koken.

Ik besloot deze week gezonder te gaan eten. Niet alleen qua avondeten, maar ook de rest van de dag. We hebben dan ook elke dag een salade gegeten voor lunch. Heel wat lekkerder dan de normale boterhammetjes!  Eetdagboek Week 25

Maandag

maandag

We begonnen maandag gelijk goed, met deze heerlijke gnocchi met zalm en courgette. Het recept plaatste ik al een tijdje gelden. Het kon wel nieuwe foto’s gebruiken, dus een goede reden om het weer te maken!

Dinsdag

dinsdag

Een tijdje terug maakt ik al zelf foe yong hai. Het was lekker, maar het was veel te ingewikkeld. Dinsdag probeerde ik dus een eenvoudigere versie. Hij was lekker en makkelijk, maar het was het toch nog niet helemaal. Binnenkort dus weer een poging!

Woensdag

Het was woensdag wel erg prettig. We aten bij mijn moeder, dus ik kon gelijk aanschuiven en hoefde niet zelf in de keuken te staan. Ook wel eens fijn! Ik ben vergeten een foto te maken, maar we aten andijviestamppot en dat was heerlijk! Ik heb hier een tijdje terug wel een recept voor geplaatst.

Donderdag

donderdag

Ohhh, dit was lekker! Pasta met avocado-fetasaus en garnalen. Het ziet er niet heel bijzonder uit, maar het smaakt echt heel erg goed. Dit wordt een receptje om met jullie te delen!

Vrijdag

vrijdag1

vrijdag - 1

Vrijdag is junkfooddag! Al viel het dit keer reuze mee. We aten pitabroodjes met gyros en (zelfgemaakte) tzatziki. Dat was zo lekker en zo makkelijk om te maken, dat ik nooit meer kant-en-klare tzatziki zal kopen. Het recept krijgen jullie binnenkort!

Zaterdag

zaterdag1

zaterdag2

Oke, zaterdag dan nog maar een junkfooddag. We hadden allebei niet erg veel trek om te eten, omdat we stevig hadden geluncht. We vonden toch dat we iets moesten eten, omdat we anders vannacht trek zouden krijgen, dus we hebben een kipburger besteld bij de Bezorgbeer. Ik had er twisterfries bij. Dat is BIJNA net zo lekker als raspatat. Toen het eten voor m’n neus stond, had ik trouwens toch wel trek. Zo erg, dat ik pas na een paar happen bedacht dat ik nog een foto moest maken.

Categories: Persoonlijk

Geef een reactie