Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Eetdagboek Week 45

8 november 2015 - Author: Linda - Geen reacties

Het is alweer even geleden, maar het werd weer eens tijd voor een eetdagboek. Ik moet er wel weer even aan wennen om iedere avond een foto te maken van mijn avondeten. Dat is deze week dan ook niet iedere dag gelukt. Kijk mee wat wij deze week hebben gegeten!

Zondag

Zondag had ik er even niet aan gedacht dat ik deze week weer een eetdagboek zou gaan maken. We aten tomatensoep. Uit blik, want ik kon nog niet koken in de nieuwe keuken. De kookplaat werkte al wel, maar ik ben overgegaan van naar koken op een inductiekookplaat en mijn oude pannen waren hier niet voor geschikt.

Maandag

Eetdagboek - 1 (1)

Maandag werden m’n nieuwe pannen bezorgd. Alleen m’n kookpannen dan. Ik kon dus eindelijk weer een beetje koken! Ik maakte deze courgettesoep en bakte daar wat knoflookstokbrood bij.

Dinsdag

Eetdagboek - 2 (1)

Dinsdag werden ook mijn nieuwe koekenpannen en hapjespan bezorgd. Ik kon dus weer echt koken! Ik maakte paddenstoelenrisotto. Heerlijk! Ik bakte er een visje bij. Het recept van de risotto zal ik binnenkort met jullie delen.

Woensdag

Eetdagboek - 3 (1)

Woensdag ging ik een dagje met Dennis mee werken. Wel zo gezellig. Het werd helaas vrij laat, we hadden allebei honger en ik had echt geen zin meer om iets te maken. We hebben dus snel een afbakpizza gehaald. Smaakte prima!

Donderdag

Eetdagboek - 4

Ik ben gek op hartige taart/quiche. Nu ik weer een oven had, wilde ik dan ook graag weer eens quiche eten. Het werd een quiche met gekarameliseerde ui, geitenkaas en spek. Super lekker. De gekarameliseerde ui was alleen niet helemaal gelukt. Dit probeer ik snel nog eens en dan zal ik ook dit recept met jullie delen.

Vrijdag

Op vrijdag eten we altijd een beetje makkelijk en een echt vrijdagavondmaal. Dit keer was het een combinatie van kip, ui en paprika, gebakken met shoarmakruiden. Pitabroodjes en zelfgemaakte tzatziki erbij en wij hadden een top maaltijd.

Zaterdag

Alweer de laatste dag van de week! Zaterdagavond waren we in Preston Palace met Dennis z’n werk. Ik heb heerlijk en veel te veel gegeten van de verschillende buffetten. Best fijn zo voor een keertje.

Categories: Persoonlijk

Geef een reactie