Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Eetdagboek Week 46

15 november 2015 - Author: Linda - Geen reacties

Het is weer zondag, dus tijd voor een eetdagboek!

Zondag
zondag

Vorige week zondag aten we bij mijn ouders. Gezellig! We aten een kaasplateau. Ik ben gek op kaas, dus dat beviel goed.

Maandag

maandag

Maandag was het een sombere dag. Onderweg naar huis ben ik natgeregend. Een ideale dag dus om mijn gnocchi met gehakt en sperziebonen nog een keer te eten.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdag aten we echt ontzettend lekker. We hadden voor het eerst sinds een aantal weken weer een cardiotraining gedaan, dus we konden ook wel een herstelmaaltje gebruiken. We aten een romige pasta met kip en spek, waarmee we in ieder geval de koolhydraten weer goed aangevuld hebben. Dennis vond het heerlijk, maar ik vond het niet goed genoeg om het recept te delen.

Woensdag

woensdag

Dit was ook weer een heerlijk maaltje. Gebakken rijst met garnalen en groente. Niet heel spannend, wel heel lekker!

Donderdag

Vanaf donderdag ging het helaas iets minder met mijn goede voornemens. Ik had niet alles in huis voor het avondeten dat ik gepland had, dus we hebben een afbakpizza gehaald. Heel slecht, maar wel heel lekker. Helaas vergat ik een foto te maken.

Vrijdag

Vrijdag waren de kinderen er weer en dat betekent dat gezond eten iets minder belangrijk wordt. Weekenden met de kinderen zijn om te genieten. Vrijdag aten we patatjes, ik uiteraard raspatat met een broodje kroket.

Zaterdag

Ik had nog een bol pizza-mozzarella in de koelkast liggen die op moest. Deze mozzarella zat niet in een zakje met water, maar was een stuk droger en daardoor veel geschikter voor op de pizza. Een goed excuus om nog een keer pizza te eten. De kinderen mochten kiezen wat we erop deden (ze hebben de pizza ook zelf gemaakt), dus we hadden pizza met salami, paprika en champignons.

 

Categories: Persoonlijk

Geef een reactie