Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Eetdagboek Week 47

22 november 2015 - Author: Linda - Geen reacties

Het is weer zondag, dus tijd voor een eetdagboek! Kan jij geloven hoe hard dit jaar gaat? Nog zes weken, dan is het jaar alweer voorbij!

Zondag

2015-11-15 17.33.29

Zondag vierden we de verjaardag van Elvira. Na de Sinterklaasintocht van zaterdag, hadden we zondag dus weer een drukke dag. Deze sloten we af met heerlijke pannenkoeken. De kinderen waren ontzettend moe, dat is op deze foto ook wel te zien.

Maandag

2015-11-16 18.17.58

Ik had nog een pakje roerbakmie van Honig in de kast staan. Geen idee hoe ik eraan ben gekomen, ik koop meestal geen pakjes. Maar als het in de kast staat, kan je het beter een keer gebruiken! We aten dit maandag, met wat kipfilet en een zakje wokgroenten. Prima maaltijd en lekker snel klaar.

Dinsdag

2015-11-17 19.19.12.jpg

Deze pasta is zo lekker. Ik moet de verhoudingen even bijwerken en dan zal ik het recept zeker een keer met jullie delen. Op deze manier is broccoli best lekker. Op zich is het een heel simpele pasta: broccoli, geitenkaas, zongedroogde tomaatjes en pecannoten. Lekker!

Woensdag

2015-11-18 21.13.06

Wat hebben we een goede eetweek gehad! Woensdag aten we gezonde Turkse pizza’s. Dit eten we vrij regelmatig, want het is echt ontzettend lekker. Dit keer deed ik er ook kaas op.

Donderdag

Donderdag is de enige dag dat ik geen foto gemaakt heb, best goed gedaan toch? We aten soep uit blik (Goulashsoep van Struijk, geen aanrader) met afbakstokbrood. Lekker simpel, want ik had niet zo veel zin om te koken.

Vrijdag

2015-11-20 20.47.01

Vrijdag ging ik uit eten met m’n werk. We aten bij Rodizio in Den Haag. Dat is erg goed bevallen! Veel en goed vlees, maar ook de gerechten op het buffet smaakten prima. Het is wel vrij lawaaierig. Een prima tentje om met een groepje te gaan eten.

Zaterdag

2015-11-21 19.17.02

We gingen zaterdagavond uit, dus we moesten een goede bodem leggen. Hoe doe je dat beter dan met shoarma? Dat smaakte weer prima.

Categories: Persoonlijk

Geef een reactie