Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Gevulde kipfilet met parmaham en mozzarella

4 december 2014 - Author: Linda - Geen reacties

Van dit maaltje genieten we regelmatig. Dit is zo ontzettend lekker. Als ik Dennis vraag wat hij wil eten, zegt hij steevast dat hij dit wil. En het is nog heel simpel om te maken ook.

Tip: dit is ook een ideaal gerecht voor als je gasten hebt. De kip schuif je in de oven en ondertussen heb je ruim de tijd om je bijgerechten te maken. Geen stress dus!

Gevulde kipfilet2

Nodig voor 2 personen:

  • 2 kipfilets
  • 125 gram mozzarella
  • 4 plakken parmaham
  • 4 eetlepels pesto
  • 150 gram fussili

Gevulde kipfilet1

Aan de slag:

Verwarm de oven alvast voor op 150 °C. Snijd de kipfilets open. Snijd de mozzarella in plakjes. Bestrijk beide kipfilets met een eetlepel pesto. Leg de plakken mozzarella en parmaham hierop. Vouw de kipfilets weer dicht en zet ze vast met een cocktailprikker. Bestrooi ze met zout en peper. Bak de kipfilets even aan in de pan, ongeveer 2 minuten per kant. Zet ze daarna in een ovenschaal in de oven voor 20 minuten.

Zet ruim water op voor de fussili met een flinke schep zout. Zodra dit kookt, kan je de fussili toevoegen. Als de fussili gaar is, roer er dan de overige twee eetlepels pesto doorheen.

Als de kip klaar is, kan je hem direct opdienen met de fussili. Eet smakelijk!

Gevulde kipfilet met parmaham en mozzarella

Categories: Diner - Tag: , , , ,

Geef een reactie