Nachoschotel met chili
20 januari 2015 - Author: Linda - Geen reacties
Het is nog steeds koud, dus het is nog steeds perfect weer voor chili! Mijn recept voor chili heb ik al met jullie gedeeld. Een tijdje terug had ik een restje chili over wat te veel was voor één persoon, maar te weinig voor twee personen. Ik bedacht toen deze heerlijke nachoschotel met chili. Een ideale manier om je restjes op te maken! Maar zo lekker, dat het ook de moeite waard is om er speciaal een pan chili voor te koken.
Oh, voor de volledigheid: nee, dit is niet gezond. Ik zou ook niet adviseren om dit dagelijks te eten. Maar lekker is het wel en af en toe moet je jezelf kunnen verwennen, toch?
Nodig voor 2 personen:
- ongeveer anderhalve portie chili
- 1 zak tortillachips
- 1 avocado
- 150 gram geraspte kaas
- 100 mL zure room
Aan de slag:
Dit is niet zo heel erg moeilijk in elkaar te zetten. Verwarm de oven eerst voor op 175 graden Celsius.
Snijd de avocado in blokjes.
Neem een flinke ovenschotel. Leg hier eerst de tortillachips in. Verspreid hier de chili over. Leg de blokjes avocado over de chili. Verdeel hier de zure room overheen. Strooi de geraspte kaas over de schotel.
Plaats de schotel ongeveer 20 minuten in de oven.
Categories: Diner - Tag: avocado, chili, kaas, nachos, texmex, tortillachips, zure room
Geef een reactie