Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Nachoschotel met chili

20 januari 2015 - Author: Linda - Geen reacties

Het is nog steeds koud, dus het is nog steeds perfect weer voor chili! Mijn recept voor chili heb ik al met jullie gedeeld. Een tijdje terug had ik een restje chili over wat te veel was voor één persoon, maar te weinig voor twee personen. Ik bedacht toen deze heerlijke nachoschotel met chili. Een ideale manier om je restjes op te maken! Maar zo lekker, dat het ook de moeite waard is om er speciaal een pan chili voor te koken.

Oh, voor de volledigheid: nee, dit is niet gezond. Ik zou ook niet adviseren om dit dagelijks te eten. Maar lekker is het wel en af en toe moet je jezelf kunnen verwennen, toch?

Nachoschotel met chili1

Nodig voor 2 personen:

  • ongeveer anderhalve portie chili
  • 1 zak tortillachips
  • 1 avocado
  • 150 gram geraspte kaas
  • 100 mL zure room

Nachoschotel met chili5

 

Aan de slag:

Dit is niet zo heel erg moeilijk in elkaar te zetten. Verwarm de oven eerst voor op 175 graden Celsius.

Snijd de avocado in blokjes.

Neem een flinke ovenschotel. Leg hier eerst de tortillachips in. Verspreid hier de chili over. Leg de blokjes avocado over de chili. Verdeel hier de zure room overheen. Strooi de geraspte kaas over de schotel.

Plaats de schotel ongeveer 20 minuten in de oven.

Nachoschotel met chili2

Categories: Diner - Tag: , , , , , ,

Geef een reactie