Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Pasta met gegrilde groente en geitenkaas

2 november 2014 - Author: Linda - 2 reacties

Had ik al gezegd dat ik gek ben op courgette en paprika? En op geitenkaas ook trouwens. Ook deze pasta is dus een pasta naar mijn hart. Alweer zo’n ideaal recept: het is heel makkelijk en snel te maken, maar het is ook een gezond en licht gerecht.

Pasta met gegrilde groente en geitenkaas2

Nodig voor 2 personen:

  • 1 courgette
  • 1 paprika
  • 200 gram pasta
  • 120 gram geitenkaas
  • basilicum
  • olijfolie
  • peper en zout

Aan de slag:

Zet een grote pan met water met een flinke scheut zout op om de pasta in te koken.

Snij de courgette in dunne plakken en de paprika in repen. Doe de pasta in de pan water zodra dit kookt. Bak ondertussen de paprika en courgette. Dit is het lekkerst in een grillpan, maar ik heb het zelf gewoon met wat olijfolie in een koekenpan gebakken.

Snij de basilicum in reepjes en verkruimel de geitenkaas.

Als de pasta en de groente gaar zijn, meng deze dan en meng hier ook de basilicum door.

Verdeel de pasta met groente over de borden en bestrooi dit met de geitenkaas.

Pasta met gegrilde groente en geitenkaas1

Categories: Diner - Tag: , , , ,

Discussion (2 reacties)

  1. […] hoe ontzettend goed courgette en geitenkaas bij elkaar passen. Ik gebruikte de combinatie ook al in deze pasta, dus de combinatie was me niet onbekend. Voordat de plaattaart in de oven ging, had ik dan ook al […]

  2. […] Ik heb er toch voor gekozen om een lekkere pasta te maken met courgette, paprika en geitenkaas. Het recept kan je hier vinden. Ik heb dit keer nog een extra paprika toegevoegd. We hebben ervan […]

Geef een reactie