Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Pasta met geitenkaas en spek

2 april 2015 - Author: Linda - Geen reacties

Deze pasta smaakt zo veel beter dan het eruit ziet. Geloof me, dit moet je echt een keer geproefd hebben. Het zoete van de geitenkaas en het zoute van het spek passen ontzettend goed bij elkaar en de olijven en de rode ui maken het helemaal af. Weet je ook gelijk wat alle ingrediënten van deze pasta zijn. 😉

Pasta met geitenkaas en spek2

Heerlijk, dit soort snelle recepten als je gewoon trek hebt ’s avonds en niet lang in de keuken wilt staan. Met deze pasta zet je toch iets verrassend lekkers op tafel.

Pasta met geitenkaas en spek1

Nodig voor 2 personen

  • 200 gram pasta
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 6 plakjes ontbijtspek
  • 2 rode uien
  • 50 gram olijven

Pasta met geitenkaas en spek3

Aan de slag

Zet eerst het water voor de pasta op. Snijd ondertussen de uien in ringen, de ontbijtspek in blokjes en de olijven doormidden.

Doe de pasta in de pan zodra het water kookt. Bak de ontbijtspek uit in een pan zonder olie of boter. Voeg de uien toe zodra het ontbijtspek bruin begint te worden. Bak dit voor een paar minuten mee en zet het vuur laag. Voeg de olijven toe.

Als de pasta gaar is, giet het dan af en doe de pasta bij de spek, uien en olijven. Verkruimel de geitenkaas hier overheen. Roer het geheel goed door. Warm het geheel nog even kort door, zodat de geitenkaas smelt.

Pasta met geitenkaas en spek4

Categories: Diner - Tag: , , , ,

Geef een reactie