Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Quesadilla met gerookte kip, paprika en ui

7 april 2015 - Author: Linda - 2 reacties

Quesadillas zijn mijn favoriete snelle snackmaaltijd. De combinatie van een knapperige tortillawrap met kaas is al heerlijk, maar daarnaast kan je er nog allerlei lekkere dingen tussen doen!

Ik deel hier een van mijn favoriete vullingen met jullie, maar voel je vooral vrij om lekker te variëren! Gebruik vooral wat jij lekker vindt, of maak de restjes uit je koelkast op. Voor het verwerken van restjes zijn quesadillas ideaal.

Quesedilla met gerookte kip, paprika en ui2

Nodig voor 1 quesadilla:

  • twee tortillawraps
  • halve ui
  • halve paprika
  • halve gerookte kipfilet
  • kaas
  • olijfolie
  • peper en zout

Aan de slag:

Snijd eerste de ui in ringen en de paprika in reepjes. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de ui en paprika voor een paar minuten met wat peper en zout. Snijd de gerookte kipfilet in plakjes.

Neem eerst een tortillawrap. Beleg deze met wat kaas. Verdeel hier de ui en paprika overheen en vervolgens de kipfilet. Beleg dit weer met wat kaas en leg de tweede tortillawrap er bovenop.

Verhit weer een klein beetje olijfolie in de koekenpan. Leg hier de quesadilla in. Bak de quesadilla op middelhoog vuur voor een paar minuten per kant, tot de wraps knapperig zijn en de kaas gesmolten. Snijd de quesadilla in vier puntjes.

 

 

Quesedilla met gerookte kip, paprika en ui3

Categories: Bijgerecht, Hapjes, Lunch - Tag: , , , , ,

Discussion (2 reacties)

  1. Ik heb de wrap gevuld met ui, oranje paprika avocado zongedroogde tomaat en gerookte kip en natuurlijk kaas. Het was heerlijk.

Geef een reactie