Menu

Zoek op Delichef

Volg ons op Bloglovin’

© 2012 BlogName - All rights reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Winactie – Terre Étoilée ovenschalen

13 mei 2015 - Author: Linda - 11 reacties

Het wordt wel eens tijd voor een leuke winactie! Deze ovenschalen ben je vast wel eens tegengekomen op mijn foto’s. Nu kan jij ook een set winnen!


Ovenschalen - 4

Deze set ovenschalen van terre Étoilée bestaat uit een taartvorm (die ik graag gebruik voor quiches), een vierkante ovenschaal van 20×20 cm en vier soufflé schaaltjes.

Ovenschalen - 1Ovenschalen - 3Ovenschalen - 2

De schalen zijn van aardewerk en zijn geschikt voor oven, magnetron, diepvries en vaatwasser. De set heeft een waarde van €62,40.

 

Tortellini ovenschotel10 2015-02-16 18.57.57 Lasagna met veldslapesto4 Quiche Lorraine2

Wat moet je doen om deze set te winnen?

 • Like Delichef op Facebook
 • Deel het Facebookbericht over deze winactie
 • Laat hieronder in de reacties weten dat je mee doet

De winnaar wordt op zaterdag 23 mei 2015 bekend gemaakt door middel van een privé bericht.

 

Categories: Persoonlijk

Discussion (11 reacties)

 1. Wat een leuke winactie! Ik ben lekker aan het rondsnuffelen op je blog voor de foodblogswap (zie veelste veel lekkere dingen 😉 ) en zelf ook nog altijd op zoek naar een goede ovenschaal voor een quiche dus ik doe graag mee 🙂 Erg leuke set!

  • by Linda
   Beantwoorden

   Leuk! Ik ben benieuwd wat het gaat worden. 🙂
   Als je de Facebook-pagina van Delichef ook een vind-ik-leuk geeft en het Facebookbericht deelt, doe je mee. 🙂

   • Heb ik gedaan, op mijn eigen Facebook (Eva) iedereen noemt me altijd Eef vandaar de blog naam :-)) weet alleen niet of je m’n gedeelde bericht kan zien omdat die op alleen vrienden staat? Kan zelf ook niet altijd zien wie wat heeft gedeeld van de fb pagina voor m’n blog maar als je wil kan ik m natuurlijk ook even openbaar delen. Oh heb nu al zin om je gerecht te maken, deze week staat ie op het menu 😀

    • by Linda
     Beantwoorden

     Haha ik snap nog niet heel veel van die Facebook-pagina, dat blijkt wel ;). Ik kan het niet zien inderdaad. Ik mag koken van Ongewoonlekker.com deze maand en ik heb nog steeds geen keuze kunnen maken, omdat alles me zo lekker lijkt! Bij jou zie ik trouwens ook heel veel lekkere dingen om uit te proberen. 🙂

 2. Wow! Die zijn mooi! Ik heb nu een witte ronde ovenschaal met een barst en een glazen vierkante ovenschaal die ik niet meer goed schoon krijg… Kan dus wel wat nieuwe schalen gebruiken! 🙂

  • by Linda
   Beantwoorden

   Haha dat klinkt inderdaad alsof je deze set goed kan gebruiken 😉

 3. by wilma
  Beantwoorden

  leuke actie ik doe mee,niet alle oven schalen passen in mijn kleine oventje maar deze hebben het goede formaat lijkt me erg leuk om te winnen.

  • by Linda
   Beantwoorden

   Leuk dat je meedoet! De vierkante schaal moet zeker wel passen, dat is echt een ideaal maatje. De ronde schaal is wel groot, maar die kan je anders altijd nog gebruiken voor een no-bake cheesecake 😉

 4. by Sylvana
  Beantwoorden

  Ik doe mee! Mijn lievelingskleur!! En die vierkante schaal lijkt me ideaal

  • by Linda
   Beantwoorden

   Leuk dat je meedoet! Dat is ook echt mijn favoriet, ik gebruik die heel vaak.

 5. Wat een leuke set! En genoeg te vinden
  wat je er in kunt maken. 🙂

Geef een reactie